Εταιρεία

Ποιοί είμαστε

our_team_2Το « πολυθέαμα » συστάθηκε το 1986 και από τότε μέχρι σήμερα έχει δώσει εκατοντάδες παραστάσεις στα θέατρα της Θεσσαλονίκης, στα σχολεία της, στα σχολεία της επαρχίας και σε κάθε είδους εκδήλωση αφιερωμένη στο παιδί. Η πολυετής πείρα μας στην παιδική ψυχαγωγία και επικοινωνία μας με τα παιδιά, μας οδηγούν κάθε σημαντική εορταστική περίοδο να επιλέγουμε ένα άρτιο και επιλεκτικό δυναμικό από καλλιτέχνες, όπου με μεράκι και φαντασία χτίζουμε ένα μαγικό κόσμο για τα παιδιά.

Το « πολυθέαμα » είναι μια ομάδα έμπειρων διασκεδαστών, παιδαγωγών που γνωρίζουν το πόσο απαιτητικός είναι ο κόσμος του παιδιού, παρακολουθούν τις αλλαγές στον τρόπο ψυχαγωγίας του και προσαρμόζουν το πρόγραμμα ανάλογα με την εποχή. Το παιδί ψυχαγωγείται και διασκεδάζει από τους κλόουν, τον ταχυδακτυλουργό, τους ζογκλέρ, παίζει μαζί τους, συμμετέχοντας και το ίδιο στην παράσταση, δοκιμάζοντας έτσι τις πνευματικές και σωματικές του δυνάμεις.

 

Υπηρεσίες

Παιδικά πάρτυ

Έμπειροι παιδαγωγοί και κλόουν οργανώνουν θεατρικό και ομαδικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, μουσικοκινητικά παιχνίδια, face painting και μπαλονοκατασκευές, διαμορφωμένα ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, στο χώρο που εσείς θα επιλέξετε. Διαθέτουμε επίσης: - Ταχυδακτυλουργούς - Ξυλοπόδαρους - Ζογκλέρ - Ακροβάτες - Djs - Φουσκωτά - Catering - Στολισμό με μπαλόνια ήλιον

Χριστουγεννίτικες εκδηλώσεις.
Αποκριάτικες εκδηλώσεις
Καλοκαιρινές εκδηλώσεις
Προγράμματα ενηλίκων.